Egne sorghistorier og lidt om mig

Her er alle følelser tilladte

Egne sorghistorier og lidt om mig

Inge Stevn Lauritsen 

Jeg er 61 år - tilflytter fra Aarhus i 19913 voksne børn og 2 børnebørn. Jeg er uddannet Sorg- og Kriseterapeut og så har jeg selv mistet.

Som 18-årig i 1976 mistede jeg min mor til brystkræft og i 2016 mistede jeg min lillebror til kræft i mandlen.

Jeg tog orlov fra job og rykkede over til min lillebrors familie ved Aarhus. Min bror ønskede at dø derhjemme. Så vi fik en sygeseng hjem i stuen og der passede og plejede jeg min bror den sidste tid af hans liv.

Det var en meget hård tid, men jeg vil ikke være den foruden, da vi netop fik talt om alt det svære ved at skulle herfra. Vi havde mange dybe samtaler og det er jeg meget taknemmelig for.

Det er meget vigtigt at få taget den gode afsked med den, man elsker. Det vil hjælpe én videre igennem sorgen.

Jeg kan derfor også være med til at tage den svære afsked med en af dine nærmeste, hvis du kommer i den situation.

Certificeret sorg- og kriseterapeut

Jeg er uddannet i den nyeste teori inden for sorgbearbejdning og krisetilstand.

Uddannelsen er netop rettet til at facilitere og lede enesamtaler eller sorggrupper for børn, voksne eller familier. Arbejde terapeutisk med sorgramte klienter. Der arbejdes med de nyeste teorier inden for sorg-arbejde, gruppeledelse, familiearbejde og systemisk forståelse. 

Der arbejdes med coaching og hvilke observationer, der skal gøres i forhold til de sorg-og kriseramte. Jeg arbejder med børn og voksne, som har mistet familiemedlemmer, oplever kaos i forbindelse med skilsmisse, ved sygdom eller er igennem andre livskriser.

Frivillig

Jeg er også frivillig sorggruppeleder. Her står børnene alle i en sorgfuld livssituation – som gruppeleder guider vi børnene og de unge og hjælper dem til at sætte ord på deres sorg og giver dem styrken til at spejle sig i de andre.

Uddannet Neurofysiologiassistent

En neurofysiologiassistent udfører undersøgelser af hjerne og nerver. Resultaterne bruger man til at fastslå, om en patient har eksempelvis epilepsi, hjerneskade eller en anden neurologisk lidelse.

Jeg er derfor vant til at arbejde med sårbare patienter og have dialoger med de pårørende.

Inge Stevn Lauritsen, Sorg- og Kriseterapeut, Lundevangsvej 12, 1. sal, 2900 Hellerup, mobil: 29910222  mail: sorgens-frirum@outlook.dk www.sorgens-frirum.dk


© Copyright. All Rights Reserved Inge Stevn Lauritsen.

Design: susannehviid-design.dk